Koronavírus

TÁJÉKOZTATÁS

A COVID járvánnyal kapcsolatos intézményi eljárásrendet (intézkedési terv) a Dokumentumok menüben találhatják vagy innen is letölthetik.

csik.jpg

Igazolt COVID-fertőzés miatti aktuális intézményi adatok.
Naponta frissítjük. Legutolsó frissítés: 2021. június 15.

Igazoltan vírussal fertőzött
tanulók száma
Igazoltan vírussal fertőzött
pedagógusok száma
Digitális oktatásban tanuló
osztályok száma
Rendkívüli szüneten lévő
osztályok száma

0

0

0

0

Az iskola biztonságosnak tekinthető. A fertőzések nem az iskolában történtek, legtöbbször valamilyen iskolán kívüli programon, edzésen vagy a rokonságban felvett fertőzés fordult elő. A fertőzés terjedését folyamatosan figyeljük, a COVID-dal összefüggő hiányzásokat rögzítjük és jelentjük a Tankerület és szükség szerint az NNK felé is.

csik.jpg

KORONAVÍRUS JÁRVÁNY

lelkisegitseg.jpg

A koronavírus járvány miatt bevezetett intézkedések, a veszélyhelyzet a pszichénkre is hatással van. Minél tovább tart ez a különleges helyzet, annál inkább megviselheti a lelkünket a bezártság érzése, a megfertőződéstől való félelem. Erre érdemes felkészülni. Ehhez szeretnénk segítséget adni a családoknak, a gyerekeknek.

Iskolánk pszichológusa - Dézsi Ágnes - egyrészt itt a honlapon elérhető olvasnivalókkal, de hétfőn és szerdán délelőttönként online is a rendelkezésre áll, hogy tanácsokkal segítse a hozzáforduló szülőket és gyerekeket.

Dézsi Ágnes elérhetősége: dezsi.agnes@szucsiskola.hu illetve a fenti napokon kereshetik skypon is.

Olvasnivalók:

koronavirus-lelek.jpg

A IV. kerületi Rendőrkapitányság kérésére az alábbi felhívásokat tesszük közzé. Kérjük, hogy a felhívásokban leírtak megelőzésére fokozottan figyeljenek.

Vigyázat: csalók húznak hasznot az újkoronavírus helyzetből

A vírus elleni küzdelemben Te is segíthetsz

A vírus elleni küzdelemben Te is segíthetsz - Plakát