Karácsony, 2022

2022.12.23
Az idén az iskolában rendeztünk karácsonyi programot. A szünet előtti utolsó tanítási napon előbb a felsősök majd a következő órában az alsó tagozatosok nézhették meg az ünnepi műsort. A műsor után a minden osztály a tantermében ünnepelt.

 

Karácsony ünnepén...

Az elmúlt években a Kertvárosi Plébánia templomában mutattunk be műsort a szülőknek. A téli szünet előtt szokásos karácsonyi programunkat az idén az iskolában tartottuk meg. A gyerekek már hetekkel ezelőtt készültek a műsorszámokra. December 20-án délelőtt előbb a felső tagozatosok, majd a második órában az alsósok nézték meg társaik ünnepi műsorát. A műsor megtekintése után az osztályok a tantermükben ünnepeltek. A gyerekek ajándékokat adtak egymásnak, játszottak beszélgettek. Minden osztályban fenyőfa tette hangulatossá az utolsó nap programját.

Köszönjük a műsorban szerepelő gyerekeknek és a felkészítő pedagógusoknak - elsősorban Budai Blankának, Juhász Katalinnak és Mayerné Somogyi Mártának - a lélekemelő ünnepi hangulatot. 

Az ünnepi műsorról korábban felvételek készültek, amiket az iskola Youtube csatornájára töltöttünk föl, amik innen is elérhetők.
(Kattintás a képen vagy a feliraton.)

Az alsósok műsora.

 

A felsősök műsora.

Kellemes karácsonyi ünnepet és boldog új évet kívánunk a  tanulóknak, a családoknak és az iskola valamennyi dolgozójának!

Vissza a hírekhez