Koronavírus

A COVID-19 vírus okozta járványveszély még nem múlt el, sőt készülnünk kell egy negyedik hullámra is. A koronavírus járvánnyal kapcsolatos információkat, intézkedéseket és az eljárásrendünket tesszük közzé ezen az oldalon.


 

TÁJÉKOZTATÁS

A COVID járvánnyal kapcsolatos intézményi eljárásrendet (intézkedési terv)
a Dokumentumok menüben találhatják vagy innen is letölthetik.


TÁJÉKOZTATÓ A 12-18 ÉVES TANULÓK COVID-19 ELLENI VÉDŐOLTÁSÁRÓL


Szeptember 20-24. között lesz a 12-18. éves tanulók COVID-19 vírusfertőzés elleni oltásának második oltása. 

Azok a tanulók, akik már az iskolakezdéskor megkapták az első oltást, szeptember 20-án (hétfő) vagy 23-án (csütörtökön) kapják meg a második oltásukat az iskolában. 

Az oltások mindkét napon 8.00 órakor kezdődnek.

Kérjük, hogy a Szülői_nyilatkozat_oltáshoz.pdf-et töltsék ki és írják alá, majd az eredeti nyomtatványt juttassák vissza legkésőbb pénteken reggel az iskolába a titkárságra! (Ez a nyomtatvány az első alkalommal kért nyomtatványtól részben eltérő. Kiegészült egy táblázattal.)

Az oltáson az alábbi eljárás szerint lehet részt venni:

1. Szeptember 20.-án csak azok vehetnek részt az oltáson, akik augusztus 30.-án kapták az elsőt.
2. Aki e napon jogosult, de nem tud megjelenni az oltási helyszínen, azt várjuk 23.-án.
3. Aki szeptember 02.-án kapta az elsőt, és nem tud jelen lenni szeptember 23.-án, azt sajnos nem tudjuk beoltani, a szülők jelezzék a második oltási igényüket az oltaspotlas@bfkh.gov.hu  e-mail címen, a kormányhivatal megszervezi a pótlást.
4. Kérjük, az oltandó tanulók, ahogy az iskolába is, csak egészségesen jöjjenek az oltásra, és ne jöjjenek éhgyomorral! Amennyiben lehet, rövid ujjú, rugalmas anyagból készült felsőruhát viseljenek!
5. Hozzák magukkal az első oltás igazolását!
6. Ha valaki máshol kapta az első Pfizer oltását, s legalább 21 nap eltelt már, az iskolában is megkaphatja a másodikat!

Akik bármilyen okból nem kérnék a második oltást, egy e-mailben jelezzék az iskolatitkar@szucsiskola.hu-ra!


A fenti napokon azoknak is lehetősége lesz az oltásra, akik még nem kapták meg az első oltást, de időközben meggondolták magukat és mégis élnének a lehetőséggel. Továbbá azoknak a gyermekeknek is kérhetik az oltást, akik időközben (augusztus 31. után) töltötték be a 12. életévüket.


Az első oltást igénylőknek a szülői nyilatkozat mellett a jelentkezési lapot (diákok_jelentkezési_lap_covid 19_oltás-2.docx) is ki kell tölteniük. A jelentkezési lap aláírt eredeti példányának első két oldalát és az eredeti szülői nyilatkozatot együtt kell visszajuttatni az iskolába legkésőbb péntek reggelig a titkárságra.


Kérem, akik eddig még nem vettek részt az első oltáson, vagy időközben betöltötte a gyermekük a 12. életévét és kérik részére az első oltást, egy e-mailben jelezzék azt az iskolatitkar@szucsiskola.hu-n csütörtökön reggelig! Az e-mailhez csatolják a jelentkezési lap első két oldalát, azon azt is jelezzék melyik napon kérik az oltást.


Igazolt COVID-fertőzés miatti aktuális intézményi adatok. 
Naponta frissítjük. Legutolsó frissítés: 2021. szeptember 17.

 

Igazoltan vírussal fertőzött 
tanulók száma
Igazoltan vírussal fertőzött 
pedagógusok száma
Digitális oktatásban tanuló
osztályok száma
Rendkívüli szüneten lévő 
osztályok száma
0 0 0 0

A KORONAVÍRUS JÁRVÁNYRÓL

A koronavírus járvány ideje alatti bezártság, a megszokottól eltérő hosszú időre elnyúló megváltozott élethelyzet, az összezártság megviseli mind a felnőtt, mind pedig a gyermekek pszichéjét. 

Az iskola korábbi pszichológusa által összeállított és alább elérhető tájékoztatók közzétételével szeretnénk segíteni a szülőknek és a gyerekeknek.