Tanévkezdés, 2021/2022

2021.08.28
Már csak pár nap van hátra a tanévkezdéshez. Az alábbiakban a tanévnyitó ünnepséghez és az évkezdéshez kapcsolódó információkról adunk tájékoztatást.

Az ünnepélyes tanévnyitó 2021. szeptember 1-én (szerda) 8.00 órakor lesz, külön az alsó és külön a felső tagozatnak.

Az alsó tagozatnak 8.00 órakor, a felső tagozatnak 9.00 órakor kezdődik a tanévnyitó, amit mindkét tagozatnak az udvarra tervezünk. Az ünnepségen ünneplő ruhában (sötét alj/nadrág és fehér blúz vagy ing) kell megjelenni.

Az első napon az utolsó óra után vagy ebéd után a tanulók hazamennek vagy elvihetők. Természetesen, akik maradnak részükre a délutáni napközi ellátás biztosított.

A tankönyvek már az osztálytermekben vannak, az első tanítási napon lehet hazavinni.

A 12 éves vagy idősebb tanulók vírus elleni védőoltása augusztus 30-án és szeptember 02-án lesz. Az oltással kapcsolatos tudnivalókról az oltásra jelentkezettek személyre szóló tájékoztatást kaptak.

A tanéveleji szülői értekezletek időpontjai:

- szeptember 1. (szerda) 1. és 5. évfolyam
- szeptember 2. (csütörtök) 2. és 6. évfolyam
- szeptember 6. (hétfő) 3. és 7. évfolyam
- szeptember 7. (kedd) 4. és 8. évfolyam

A szülői értekezletek 17.00 órakor kezdődnek. Kérjük, hogy gyerekenként legföntebb egy szülő jöjjön a szülőire.

Szeptember 8-án 17.00 órakor az osztályok szülői közösségét képviselő szülőknek (SZMK) lesz megbeszélése.

Szeptember 10-én tanítás nélküli munkanap lesz, csak az ügyeletet kérő tanulók jönnek iskolába. Az ügyelet iránti igény felméréséről az osztályfőnökök küldenek értesítést.

Az elsős szülőket arra kérjük, hogy szerdán (szeptember 1.) legkésőbb a szülői értekezleten adják le az osztályfőnököknek azoknak a dokumentumoknak az eredetijét, amiket a beiratkozáskor feltöltöttek a KRÉTA felületére. (Szülői nyilatkozat életvitelszerű lakcímről, Szülői nyilatkozat a gyermek törvényes képviseletéről, lakcím és személyazonosságot igazoló dokumentumok eredetijének másolata, szakvélemények) Akik személyesen iratkoztak be, nekik nem kell leadni ezeket a dokumentumokat, mert azt a beiratkozáskor bemutatták.

A felsőbb évfolyamra járó gyerekek az első tanítási napon hozzák magukkal a (szülő által aláírt) bizonyítványukat!

Eredményes tanévkezdést kívánunk!

Vissza a hírekhez