Ügyintézés

A nyári szünet ideje alatt is szükség lehet iskolai ügyeket intézni. A szünetben az irodaügyeleti napokon van lehetőség személyes ügyintézésre.

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy a nyári szünet ideje alatt két hetente a szerdai irodaügyeleti napokon van lehetőség személyes ügyintézésre. A személyes ügyintézés érdekében az ügyeleti napokon 8.30 és 12.30 óra között keressék föl az iskola titkárságát.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a nyári szünetben, még az iskola nyitva tartása esetén is, csak a hivatalos ügyeleti napokon és a megjelölt időszakban tudnak személyesen ügyeket intézni az iskolában.

Ügyeleti napok 2021-ben:

  • június 30.
  • július 14.
  • július 28.
  • augusztus 11.

Ezeken a napokon tudják az iskolaváltással, a bizonyítvány átvételével és egyéb tanuló jogviszonnyal kapcsolatos ügyeket intézni. 

Azok a Szűcs Iskolás tanulók, akik más intézménybe távoznak csak akkor kapnak "Távozási igazolást", ha az új iskolájukból "Befogadó nyilatkozatot" hoznak.

Bizonyítványt aláírás ellenében személyesen csak a tanulónak vagy szülőjének/gondviselőjének adjuk át. Mindenki másnak csak meghatalmazás ellenében adjuk ki a bizonyítványt.

A tanévkezdéssel kapcsolatos tudnivalókról ezen az oldalon adunk tájékoztatást.

Lévai András, intézményvezető