Álláshirdetés

Aktuális álláshirdetéseink
(2021. augusztus 28.)

Ebben a menüben az éppen aktuális álláslehetőségeket hirdetjük meg. Az állás iránt érdeklődőket tájékoztatjuk, hogy a pályázatukat az intézményvezetőjének küldjék meg, lehetőleg elektronikus formában.

A pályázó pályázati anyaga tartalmazza a jelentkező szakmai önéletrajzát, a végzettségét igazoló bizonyítványok, diplomák másolatait és a motivációs levelet, amiben rövid tájékoztatást ad a pályázó a jelentkezése indítékairól, a munkakör betöltésével kapcsolatos elképzeléseiről.

A pályázati anyagot az igazgato@szucsiskola.hu vagy az igazgato.szucss@ebtk.hu esetleg a levai.andras2@upcmail.hu e-mail címekre küldhetik el.

A munkakörökkel kapcsolatban további információt kaphatnak az iskola vezetőjétől vagy az iskolatitkártól.

Telefonszám: +36 1 233 2978 vagy +36 30 250 9544

Az alább megjelölt álláshirdetések a Közigállás.hu-n is megjelentetésre kerültek.


1 fő rendszergazda

November 1-i kezdéssel egy fő rendszergazdai munkakör ellátására keresünk középfokú vagy felsősokú OKJ szakképzettséggel rendelkező szakembert.

Az állás határozatlan idejű, teljesmunkaidős állás. Betölthető alkalmazotti vagy megbízásos jogviszonnyal is. A munkakör betöltéséhez erkölcsi bizonyítvány is szükséges.

Az álláshirdetés honlapon történő megjelentetése: 2021. augusztus 28.


1 fő tanító

tanito.gif

2021. szeptembertől egy fő tanító munkakör ellátására keresünk tanító végzettségű pedagógust. Munkakapcsolatban lévő kollégákat is várunk. Az állás határozatlan idejű, teljesmunkaidős állás. A munkakör betöltéséhez erkölcsi bizonyítvány is szükséges.

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű tanítói végzettség szükséges. Előnyt jelent természettudományos és/vagy angol műveltségterület.

A fenti álláshirdetések honlapra kerülésének dátuma: 2021. június 30.


1 fő angol-bármely szakos tanár

angol_tanar2.jpg

2021. szeptembertől 1 fő angol-bármely szakos tanárt alkalmaznánk határozatlan időre, teljesmunkaidőben. Elsődleges feladata negyedik és felsős tanulók bontott, 10-12 fős csoportban történő angol nyelvre tanítása. A tanítás mellett versenyekre felkészítés és az iskolai munkaterv feladataiban való aktív részvétel is része a munkakörnek.

Az állás betöltésénél előny valamilyen természettudományos szakpár, esetleg tanítói végzettség. Továbbá néhány éves tanításában szerzett tanári-tanító tapasztalat.

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű nyelvtanári végzettség szükséges.

Az álláshirdetés honlapra kerülésének dátuma: 2021. augusztus 28.


 

Lévai András
intézményvezető