Álláshirdetés

Ebben a menüben az éppen aktuális álláslehetőségeket hirdetjük meg. Az állás iránt érdeklődőket tájékoztatjuk, hogy a pályázatukat az intézményvezetőjének küldjék meg, lehetőleg elektronikus formában.

Aktuális álláshirdetéseink
(2022. szeptember 07.)

A pályázó pályázati anyaga tartalmazza a jelentkező szakmai önéletrajzát, a végzettségét igazoló bizonyítványok, diplomák másolatait és a motivációs levelet, amiben rövid tájékoztatást ad a pályázó a jelentkezése indítékairól, a munkakör betöltésével kapcsolatos elképzeléseiről.

A pályázati anyagot az igazgato@szucsiskola.hu vagy az igazgato.szucss@ebtk.hu esetleg az iskolatitkar@szucsiskola.hu e-mail címekre küldhetik el.

A pedagógus állások betöltéséhez megfelelő szakirányú egyetemi vagy főiskolai szintű pedagógus végzettség szükséges. Alkalmazás esetén a pedagógus munkakörben foglalkoztatott munkatársak bérezése a pedagógus életpálya besorolása alapján történik.

A munkakörökkel kapcsolatban további információt kaphatnak az iskola vezetőjétől vagy az iskolatitkártól.

Telefonszám: +36 30 250 9544 vagy +36 1 233 2978 (iskola) 

Az alább megjelölt álláshirdetések a Közigállás.hu-n is megjelentetésre kerültek.


 

1 fő angol-bármely szakos tanár

angol_tanar2.jpg

2022. augusztus 22-től 1 fő angol-bármely szakos tanárt alkalmaznánk határozatlan időre, teljesmunkaidőben. Elsődleges feladata alsós tanulók bontott, 10-12 fős csoportban történő angol nyelvre tanítása. A tanítás mellett versenyekre felkészítés és az iskolai munkaterv feladataiban való aktív részvétel is része a munkakörnek.

Az állás betöltésénél előny a tanítói végzettség. Továbbá néhány éves tanításában szerzett tanári-tanító tapasztalat.

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű nyelvtanári végzettség, vagy tanító angol nyelv műveltségterülettel végzettség szükséges. 

 


1 fő informatika - matematika

2022. augusztus 22-től egy fő informatika - matematika szakos tanárt alkalmaznánk határozatlan időre teljes munkaidős munkakörben. Elsődleges feladata a felsős tanulók informatika oktatása bontott csoportban, illetve matematika tantárgy oktatása képesség szerint szervezett felső tagozatos osztályokban. A tanítás mellett a tehetséges tanulóknak matematika szakkör tartása, illetve versenyre felkészítése is feladata.

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű szakirányú végzettség szükséges. Előnyt jelent, ha kémai szakos végzettséggel rendelkezik a pályázó.

 

Lévai András
intézményvezető