Álláshirdetés

Ebben a menüben az éppen aktuális álláslehetőségeket hirdetjük meg. Az állás iránt érdeklődőket tájékoztatjuk, hogy a pályázatukat az intézményvezetőjének küldjék meg, lehetőleg elektronikus formában.

Aktuális álláshirdetéseink
(2022. január 03.)

A pályázó pályázati anyaga tartalmazza a jelentkező szakmai önéletrajzát, a végzettségét igazoló bizonyítványok, diplomák másolatait és a motivációs levelet, amiben rövid tájékoztatást ad a pályázó a jelentkezése indítékairól, a munkakör betöltésével kapcsolatos elképzeléseiről.

A pályázati anyagot az igazgato@szucsiskola.hu vagy az igazgato.szucss@ebtk.hu esetleg az iskolatitkar@szucsiskola.hu e-mail címekre küldhetik el.

A pedagógus állások betöltéséhez megfelelő szakirányú egyetemi vagy főiskolai szintű pedagógus végzettség szükséges. Alkalmazás esetén a pedagógus munkakörben foglalkoztatott munkatársak bérezése a pedagógus életpálya besorolása alapján történik.

A munkakörökkel kapcsolatban további információt kaphatnak az iskola vezetőjétől vagy az iskolatitkártól.

Telefonszám: +36 30 250 9544 vagy +36 1 233 2978 (iskola) 

Az alább megjelölt álláshirdetések a Közigállás.hu-n is megjelentetésre kerültek.


1 fő tanító

 

tanito.gif

2022. szeptembertől egy fő tanító munkakör ellátására keresünk tanító végzettségű pedagógust. Az állás határozatlan idejű, teljesmunkaidős állás. Feladat a tanítópárral megosztva tantárgycsoportos délelőtti tanítás és a guruló munkarend szerint napközis feladatok ellátása az osztályban. A munkakör betöltéséhez erkölcsi bizonyítvány is szükséges. Pályakezdőket is szívesen látunk.

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű tanítói végzettség szükséges. Előnyt jelent természettudományos és/vagy angol műveltségterület.

A fenti álláshirdetések honlapra kerülésének dátuma: 2022. január 03.


1 fő angol-bármely szakos tanár

angol_tanar2.jpg

2022. februártól 1 fő angol-bármely szakos tanárt alkalmaznánk határozatlan időre, teljesmunkaidőben. Elsődleges feladata negyedik és felsős tanulók bontott, 10-12 fős csoportban történő angol nyelvre tanítása. A tanítás mellett versenyekre felkészítés és az iskolai munkaterv feladataiban való aktív részvétel is része a munkakörnek.

Az állás betöltésénél előny valamilyen természettudományos szakpár, esetleg tanítói végzettség. Továbbá néhány éves tanításában szerzett tanári-tanító tapasztalat.

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű nyelvtanári végzettség és oltási igazolás szükséges. 

Az álláshirdetés honlapra kerülésének dátuma: 2022. január 03.


 

Lévai András
intézményvezető