Álláshirdetés

Ebben a menüben az éppen aktuális álláslehetőségeket hirdetjük meg. Az állás iránt érdeklődőket tájékoztatjuk, hogy a pályázatukat az intézményvezetőjének küldjék meg, lehetőleg elektronikus formában.

Aktuális álláshirdetéseink
(2023. május 24.)

A pályázó pályázati anyaga tartalmazza a jelentkező szakmai önéletrajzát, a végzettségét igazoló bizonyítványok, diplomák másolatait és a motivációs levelet, amiben rövid tájékoztatást ad a pályázó a jelentkezése indítékairól, a munkakör betöltésével kapcsolatos elképzeléseiről.

A pályázati anyagot az igazgato@szucsiskola.hu vagy az igazgato.szucss@ebtk.hu esetleg az iskolatitkar@szucsiskola.hu e-mail címekre küldhetik el.

A pedagógus állások betöltéséhez megfelelő szakirányú egyetemi vagy főiskolai szintű pedagógus végzettség szükséges. Alkalmazás esetén a pedagógus munkakörben foglalkoztatott munkatársak bérezése a pedagógus életpálya besorolása alapján történik.

A munkakörökkel kapcsolatban további információt kaphatnak az iskola vezetőjétől vagy az iskolatitkártól.

Telefonszám: +36 30 250 9544 vagy +36 1 233 2978 (iskola) 

Az alább megjelölt álláshirdetések a Közigállás.hu-n is megjelentetésre kerültek.


 

1 fő angol-bármely szakos tanár

angol_tanar2.jpg

2023. szeptember 1-től 1 fő angol-bármely szakos tanárt alkalmaznánk határozatlan időre, teljesmunkaidőben. Elsődleges feladata 5-8. évfolyamos felsős tanulók bontott, 10-12 fős csoportban történő angol nyelvre tanítása. A tanítás mellett versenyekre felkészítés és az iskolai munkaterv feladataiban való aktív részvétel is része a munkakörnek.

Az állás betöltésénél előny a néhány éves tanításban szerzett tapasztalat.

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű nyelvtanári végzettség, vagy tanító angol nyelv műveltségterülettel végzettség szükséges. 

 


1 fő informatika (digitáliskultúra) - matematika

2023. szeptembertől egy fő informatika - matematika szakos tanárt alkalmaznánk határozatlan időre teljes munkaidős munkakörben. Elsődleges feladata a felsős tanulók digitáliskultúra tantárgyának oktatása bontott csoportban, illetve matematika tantárgy oktatása képesség szerint szervezett felső tagozatos osztályokban. A tanítás mellett a tehetséges tanulóknak matematika szakkör tartása, illetve versenyre felkészítése is feladata.

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű szakirányú végzettség szükséges. Előnyt jelent, ha kémai szakos végzettséggel rendelkezik a pályázó.


1 fő iskolapszichológus

Szeptemberi tanévkezdésre keresünk egy fő iskolapszichológust teljes munkaidőben, határozatlan időtartamra. Feladata lelkisegítségnyújtás az intézmény tanulóinak, a tanulókkal kapcsolatos pszichológiai ellátás, pszichopedagógiai feladatok ellátása, a pedagógiai esetek lelki okainak feltárása, pedagógusok munkájának támogatása (szociometriai mérés, preventív tevékenység, előadások). 

Az állás betöltéséhez főiskolai vagy egyetemi szintű szakirányú végzettség (pszichológus és pedagógusi végzettség vagy szakpszichológus) szükséges.

Lévai András
igazgató