Álláshirdetés

Ebben a menüben az éppen aktuális álláslehetőségeket hirdetjük meg. Az állás iránt érdeklődőket tájékoztatjuk, hogy a pályázatukat az intézményvezetőjének küldjék meg, lehetőleg elektronikus formában.

Aktuális álláshirdetéseink
(2024. december 05.)

A pályázó pályázati anyaga tartalmazza a jelentkező szakmai önéletrajzát, a végzettségét igazoló bizonyítványok, diplomák másolatait és a motivációs levelet, amiben rövid tájékoztatást ad a pályázó a jelentkezése indítékairól, a munkakör betöltésével kapcsolatos elképzeléseiről.

A pályázati anyagot az igazgato@szucsiskola.hu vagy az igazgato.szucss@ebtk.hu esetleg az iskolatitkar@szucsiskola.hu e-mail címekre küldhetik el.

A pedagógus állások betöltéséhez megfelelő szakirányú egyetemi vagy főiskolai szintű pedagógus végzettség szükséges. Alkalmazás esetén a pedagógus munkakörben foglalkoztatott munkatársak bérezése a pedagógus életpálya besorolása alapján történik.

A munkakörökkel kapcsolatban további információt kaphatnak az iskola vezetőjétől vagy az iskolatitkártól.

Telefonszám: +36 30 250 9544 vagy +36 1 233 2978 (iskola) 

Az alább megjelölt álláshirdetések a Közigállás.hu-n is megjelentetésre kerültek.


 

1 fő technikai dolgozó, takarító munkakör

angol_tanar2.jpg

2024. január 1-től 1 fő technikai dolgozót alkalmaznánk határozatlan időre, teljesmunkaidőben. A takarítói munkakörben délelőtt 6.00 órától 14.30 óráig kell ellátni a feladatot. A munkakör része a tornaterem, az öltözők és az aula reggeli időszakban történő takarítása. Napközben a közösségi terek (folyosók, lépcsők) takarítása és tisztántartása a feladat. Ezentúl az illemhelyek karbantartó és fertőtlenítő takarítása is a munkakör része. Ebéd alatt az ebédlőben az asztalok fertőtlenítő letörlése, szüksége esetén a padló feltakarítása.

Az állás betöltésénél előnyt jelent, ha a jelentkező gyakorlott a nagy felületek takarításában, jártas a tisztítószerek és a takarításhoz használt vegyianyagok kezelésében. 

Az állás betöltéséhez speciális végzettségre nincs szükség, de általános iskolai, esetleg szakmunkás végzetsége lehetőleg legyen a jelentkezőnek.

Lévai András
igazgató