Hírek

Nyílt nap, 2023

A beiskolázási programunkban február 22-ére nyílt napot terveztünk. A nyílt nap alkalom arra, hogy megismerkedjenek iskolánkkal és a jövő tanévre tervezett elsős tanítókkal.
Tovább

Étkezésbefizetés

2023. április hónapra a készpénzes étkezésbefizetés időpontjai: március 8. (szerda) és március 13. (hétfő). A pótbefizetés időpontja is március 20.
Tovább

Karácsony, 2022

Az idén az iskolában rendeztünk karácsonyi programot. A szünet előtti utolsó tanítási napon előbb a felsősök majd a következő órában az alsó tagozatosok nézhették meg az ünnepi műsort. A műsor után a minden osztály a tantermében ünnepelt.
Tovább

Adománygyűjtés

Az ÁLLATOK VILÁGNAPJA alkalmából megrendezett “Segíts, hogy segíthessünk” gyűjtés eredményeként két teli autó kutya-macska felszerelést, állateledelt, játékot, almot és takarókat sikerült eljuttatni vidéki állatmenhelyek számára a HANGYAKÖZÖSSÉGen keresztül.
Tovább

Állatok világnapja, 2022

Október 4. az Állatok Világnapja. Évek óta hagyomány, hogy erre az alkalomra olyan programokat szervezünk, amin a gyerekek különleges vagy a városi környezetben ritkán előforduló állatokkal és az állatokról való gondoskodás fontosságával ismerkedhetnek meg. Így volt ez az idén is.
Tovább

Pénzügyi mese

A pénzügyi nevelés az iskola szinte valamennyi évfolyamán megjelenik. Az OTP Fáy Alapítványa munkatársai egy mesejátékba ágyazottan adtak pénzügyi ismereteket a másodikosoknak szerda délután. A kiválóan felkészült és előkészített program emlékezetes esemény volt a másodikosoknak. A programról Fodorné Branstädter Ágnes készített rövid összefoglalót és képeket.
Tovább

Családi nap, 2022

Iskolánk arculatának meghatározó eleme a családias légkör. A közösségépítés, együttműködés a szülőkkel, a helyi közösséggel való partneri kapcsolatok építése kiemelt feladata az iskolának.
Nálunk minden évben megrendezésre kerül egy olyan nap, amikor kötetlen formában, jó programok és kiváló kulináris élmények mellett játszunk, beszélgetünk iskolai vagy családi dolgokról.
Tovább

Elismerés

Szeptember 20-án magas elismerésben részesült Fodorné Branstädter Ágnes tanító kollégánk. A Pénzügyminisztériumban Varga Mihály pénzügyminiszter úr adta át részére a Pénzügyi Tudatosság Fejlesztéséért Díjat.
Tovább

Író-olvasó találkozó

Évekóta halljuk; a mai gyerekek keveset olvasnak, nem járnak könyvtárba, csak ülnek a gép előtt, nem is tudják mit jelent az irodalmi művek élvezete, és így tovább...
Ha nem is teljesen van így, sok igazság van abban, hogy a klasszikus Gutenberg-galaxist háttérbe szorítja a digitális világ. Ezért is gondoltunk arra, megpróbálkozunk egy kicsit változtatni a gyerekek olvasási szokásain. Az idei tanévünk kiemelkedő feladata az olvasóvá nevelés. Elkészültek az erre vonatkozó terveink, aminek egyik első mozzanata, hogy vendégül hívtuk a 3.b-be Nyulász Péter írót. Erről a nagyszerű eseményről számol be Forrai Zoltánné, Ági néni a 3.b-sek tanító nénije.
Tovább

Felsősök lettünk

Éppen, hogy elkezdődött a tanév és máris izgalmas esemény volt a Szűcsben. Szeptember 2-án megvolt a Mazsolaavatónk, amit az idén is a DÖK szervezett az ötödikeseknek.
Tovább

Dombormű-avatás

Negyven évesek lettünk! 1982. szeptember 1-én nyitotta meg kapuját iskolánk. Ebből az alkalomból névadónkról, Szűcs Sándorról készült domborművet avattunk föl az iskola aulájában. Az avatóról Besencziné Rozsnyay Adrienn készített beszámolót.
Tovább

Becsöngettek

Az idő borongós, esik az eső. Nagy rendező a természet! Stílusosabb tanévkezdést, mint az őszi idő megérkeztét szeptember elsejére, megrendezni sem lehetett volna jobban. Szeptember 1-én hatszáz gyermek lármájával, zsibongásával megtelve elkezdtük az iskola történetének 41. tanévét.
Tovább

Tanévkezdés, 2022-2023

Már csak pár nap van hátra a tanévkezdéshez. Az alábbiakban a tanévnyitó ünnepséghez és az évkezdéshez kapcsolódó információkról adunk tájékoztatást.
Tovább

Ballagás 2022

Az idén végzett nyolcadikosainktól a szülők és hozzátartozók jelenlétében már a megszokott keretek között köszöntünk el június 17-én. Mindenki nagyon várta a ballagásnak ezt a jelenléti formáját, hiszen az ünnepség megható pillanatait csak személyesen lehet átélni.
Tovább

Szűcs nap, 2022

Június 14-e már majdnem a tanév vége. Túl vagyunk az éves értékeléseken, tanteremhez kötött tanulnivaló már nem nagyon akad, kint kánikulai hőség, bent a tantermekben még elviselhetetlenebb a meleg… 
Kiváló alkalom arra, hogy a névadónkról elnevezett Szűcs napot egy nagyszabású programmal megrendezzük. Így volt ez az idén is.
Tovább