Beiskolázás

A jövő tanévben (2023/2024) első osztályos tanulók beiskolázási programja elkezdődött. A ma még nagycsoportos óvodások, de már az iskolaválasztáson gondolkodó szülőknek szeretnénk ezen az oldalon infromációkat adni. Megismerkedhetnek iskolánk beiskolázási programjával, itt lesz lehetőségük a programokra regisztrálni.

 

December 1-én Manóklub 

 

A beiskolázási programunk következő eseménye a december 1-i Manóklub, ahová szeretettel várjuk a kézműveskedni szerető kisgyerekeket és szüleiket. A Manóklub 16.30-tól 18.00 óráig lesz az iskolában. A több helyszínre tervezett tematikus foglalkozásokat a jövő évben elsős tanító nénik irányítják. A foglalkozások ideje alatt lehetőség lesz a tanítókkal találkozni és beszélgetni velük a beiskolázásról.

A Manóklub foglalkozásaira regisztrálni kell. Lehet telefonon (233 2978), e-mailben: iskolatitkar@szucsiskola.hu, vagy az online regisztrációs felületen, amit az alábbi linken érhetnek el. 


Az itt elérhető űrlapon regisztrálhatnak!

 

Tisztelt Szülők!

A jövő tanévben (2023/2024) első osztályos tanulók beiskolázási programja elkezdődött. A ma még nagycsoportos óvodások, de már az iskolaválasztáson gondolkodó szülőknek szeretnénk ezen az oldalon segítséget nyújtani. Megismerkedhetnek iskolánk beiskolázási programjával és itt lesz lehetőségük a programokra regisztrálni. Kérjük folyamatosan kövessék nyomon az oldalt.

 

A beiskolázási programunk

 

A beiskolázási programunk plakátját az óvodákba kiküldjük, ott is tájékozódhatnak a beiskolázás eseményeiről. 
A programokra jelentkezni, regisztrálni kell. A jelentkezés történhet telefonon keresztül (06 1 233 2978), e-mailben: iskolatitkar@szucsiskola.hu, vagy a regisztrációs felületen, amit itt érhetnek el: Regisztrációs felület

 

Tájékoztatjuk az iskolánk iránt érdeklődő kedves szülőket, hogy a korábbi évek nagyszámú jelentkezései miatt javasoljuk, hogy jelentkezési szándékukat időben küldjék el hozzánk.

A szándéknyilatkozathoz készítettünk egy mintát, amit innen tudnak letölteni, de a dokumentumok között is megtalálják. Akik már korábban beküldték a szándéknyilatkozatot más formában, nem kell újra elküldeniük. A szándéknyilatkozatot értelemszerűen töltsék ki majd juttassák el az iskola titkárságára. Személyesen is leadhatják, de küldhetik postán vagy e-mailben is. (iskolatitkar[kukac]szucsiskola.hu/igazgato[kukac]szucsiskola.hu)