Beiskolázás

A jövő tanévben (2024/2025) első osztályos tanulók beiskolázási programja elkezdődött. A ma még nagycsoportos óvodások, de már az iskolaválasztáson gondolkodó szülőknek szeretnénk ezen az oldalon infromációkat adni. Megismerkedhetnek iskolánk beiskolázási programjával, itt lesz lehetőségük a programokra regisztrálni. Március 20-ig lehet regisztrálni a március 22-i ManóSuli foglalkozásaira. (Regisztrációs link lentebb.)

 

Tisztelt Szülők!

A jövő tanévben (2024/2025) első osztályos tanulók beiskolázási programja elkezdődött. A ma még nagycsoportos óvodások, de már az iskolaválasztáson gondolkodó szülőknek szeretnénk ezen az oldalon segítséget nyújtani. Megismerkedhetnek iskolánk beiskolázási programjával és itt lesz lehetőségük a programokra regisztrálni. Kérjük folyamatosan kövessék nyomon az oldalt.

A beiskolázási programunk plakátját majd az óvodákba kiküldjük, ott is tájékozódhatnak a beiskolázás eseményeiről. 
A programokra jelentkezni, regisztrálni kell. A jelentkezés történhet telefonon keresztül (06 1 233 2978), e-mailben: iskolatitkar@szucsiskola.hu, vagy a linkeken elérhető regisztrációs felületeken.

 


ManóSuli (március 22.)

 

Az iskolát és a tanítókat bemutató programsorozatunkat a ManóSuli következő foglalkozásával folytatjuk. 

A ManóSuli foglalkozásainak időpontja 2024. március 22. (péntek) 16:15 és 17:00 óra között. 

Négy csoportban, négy helyszínen, azonos tematikával egy-egy tanító irányításával zajlik majd a foglalkozás. Egy alkalommal egy csoportban 15-16 kisgyerekkel foglalkoznak a tanítók. 

I. csoport (Budai Blanka), 
II. csoport (Lowack Tamásné), 
III. csoport (Herczegh-Mbonu Natália)
IV. csoport (Sélley Gabriella)

A foglalkozás alkalmával játékos formában az iskolakezdéshez szükséges képességek, készségek fejlesztése során igyekszünk bevezetni gyermekeiket az iskolai munka rejtelmeibe.

A foglalkozások 16:15 órakor kezdődnek. Kérjük, hogy a foglalkozások zavartalansága miatt legalább 10 perccel korábban érkezzenek meg az iskolába. 

A foglalkozásokra regisztrálni kell. A lenti linken elérhető űrlap kitöltésével és határidőre történő visszaküldésével jelentkezhetnek a kiválasztott foglalkozásra.

A regisztráció határideje március 20. (szerda) 20:00 óra. Az űrlap a határidő letelte vagy a csoportlétszám betöltődése után lezár.

A programmal kapcsolatban szívesen adunk tájékoztatást a (1) 233 2978-as telefonszámon.

 

Regisztráció a ManóSuli március 22-i foglalkozásaira.

 


 

A tanévre tervezett beiskolázási programunk

 

November 22. Így tanítunk - így tanulunk
Nyílt nap
8.00 - 10.00 óra A következő tanévre tervezett tanítók bemutatása és tájékoztató az iskoláról.
November 23. Így tanítunk - így tanulunk 
Nyílt nap
8.00 - 10.00 óra A következő tanévre tervezett tanítók bemutatása és tájékoztató az iskoláról.
December 01. Manóklub 16.30 - 18.00 óra Kézműves foglalkozás a gyerekeknek, a szülőknek kötetlen beszélgetés a tanítókkal.
Január 26. Manósuli 16.00 - 17.00 óra Iskolaelőkészítő foglalkozás
Február 21. Így tanítunk - így tanulunk 
Nyílt nap
8.00 - 10.00 óra A következő tanévre tervezett tanítók bemutatása és tájékoztató az iskoláról.
Március 22. Manósuli 16.15 - 17.00 óra Iskolaelőkészítő foglalkozás
Április 18. és 19. Beiratkozás   8.00 - 19.00 óra A beiratkozás nagy valószínűséggel ugyanúgy a KRÉTÁ-n keresztül egy online felületen történik majd, mint az idén. 

A beiratkozással kapcsolatos információkat március 23-tól honlapunkon a "Beiskolázás" menü helyén található "Beiratkozás" menüjében olvashatják.


 

Szándéknyilatkozat

Tájékoztatjuk az iskolánk iránt érdeklődő kedves szülőket, hogy a korábbi évek nagyszámú jelentkezései miatt javasoljuk, hogy jelentkezési szándékukat időben küldjék el hozzánk.

A szándéknyilatkozathoz készítettünk egy mintát, amit innen tudnak letölteni, de a dokumentumok között is megtalálják. Akik már korábban beküldték a szándéknyilatkozatot más formában, nem kell újra elküldeniük. A szándéknyilatkozatot értelemszerűen töltsék ki majd juttassák el az iskola titkárságára. Személyesen is leadhatják, de küldhetik postán vagy e-mailben is. (iskolatitkar[kukac]szucsiskola.hu/igazgato[kukac]szucsiskola.hu)