Beiskolázás

A jövő tanévben (2023/2024) első osztályos tanulók beiskolázási programja elkezdődött. A ma még nagycsoportos óvodások, de már az iskolaválasztáson gondolkodó szülőknek szeretnénk ezen az oldalon infromációkat adni. Megismerkedhetnek iskolánk beiskolázási programjával, itt lesz lehetőségük a programokra regisztrálni.

 

Indul a Manósuli!

 

Kedves Szülők!

2023. januárjától várjuk szeretettel iskolába készülő gyermekeiket a Manósuli iskola-előkészítő programsorozatunkra.

A foglalkozások időpontja:

  • 2023. január 27. – 16:15-17:00
  • 2023. február 03. – 16:15-17:00
  • 2023. február 17. – 16:15-17:00

Minden alkalommal három csoportban, három helyszínen, azonos tematikával egy-egy tanítópáros irányításával zajlanak a foglalkozások. A három alkalommal megtartott foglalkozások tematikája egymásra épülő. 
Egy alkalommal egy csoportban 12-15 kisgyerekkel foglalkoznak a tanítók. 
Javasoljuk a teljes programsorozaton való részvételt, így lehetőségük nyílik valamennyi leendő elsős tanító megismerésére.
A foglakozások alkalmával játékos formában az iskolakezdéshez szükséges képességek, készségek fejlesztése során igyekszünk bevezetni gyermekeiket az iskolai munka rejtelmeibe.

A programon való részvétel korlátozott létszámban lehetséges, ezért előzetes jelentkezés szükséges. Az alábbi linken elérhető egyszerű kérdőív kitöltésével és visszaküldésével jelentkezhetnek a programra.

Regisztráció a Manósuli foglalkozásaira

A regisztráció határideje: január 23, 12:00 óra.

A regisztrációs felület a jelentkezésre megjelölt időpontban illetve a fogadható létszám betöltése esetén lezár.

Szeretettel várjuk az iskolaválasztás előtt álló gyermekeiket!
Üdvözlettel:
Lévai András
intézményvezető

 


 

IRÁNYTŰ

Az Észak-Budapesti Tankerületi Központ minden tanévben a kerület iskoláit bemutató kiadvány megjelentetésével segíti az iskolába készülő kisgyerekek szüleit. A következő tanévre vonatkozó iskolai tájékoztatókat itt érhetik el: Iránytű 2023-2024. tanév (iskolákat bemutató kiadvány)

 


 

December 1-én Manóklub 

 

A beiskolázási programunk következő eseménye a december 1-i Manóklub, ahová szeretettel várjuk a kézműveskedni szerető kisgyerekeket és szüleiket. A Manóklub 16.30-tól 18.00 óráig lesz az iskolában. A több helyszínre tervezett tematikus foglalkozásokat a jövő évben elsős tanító nénik irányítják. A foglalkozások ideje alatt lehetőség lesz a tanítókkal találkozni és beszélgetni velük a beiskolázásról.

A Manóklub foglalkozásaira regisztrálni kell. Lehet telefonon (233 2978), e-mailben: iskolatitkar@szucsiskola.hu, vagy az online regisztrációs felületen. 

 

Tisztelt Szülők!

A jövő tanévben (2023/2024) első osztályos tanulók beiskolázási programja elkezdődött. A ma még nagycsoportos óvodások, de már az iskolaválasztáson gondolkodó szülőknek szeretnénk ezen az oldalon segítséget nyújtani. Megismerkedhetnek iskolánk beiskolázási programjával és itt lesz lehetőségük a programokra regisztrálni. Kérjük folyamatosan kövessék nyomon az oldalt.

 

A beiskolázási programunk

 

A beiskolázási programunk plakátját az óvodákba kiküldjük, ott is tájékozódhatnak a beiskolázás eseményeiről. 
A programokra jelentkezni, regisztrálni kell. A jelentkezés történhet telefonon keresztül (06 1 233 2978), e-mailben: iskolatitkar@szucsiskola.hu, vagy a regisztrációs felületen. 

 

Tájékoztatjuk az iskolánk iránt érdeklődő kedves szülőket, hogy a korábbi évek nagyszámú jelentkezései miatt javasoljuk, hogy jelentkezési szándékukat időben küldjék el hozzánk.

A szándéknyilatkozathoz készítettünk egy mintát, amit innen tudnak letölteni, de a dokumentumok között is megtalálják. Akik már korábban beküldték a szándéknyilatkozatot más formában, nem kell újra elküldeniük. A szándéknyilatkozatot értelemszerűen töltsék ki majd juttassák el az iskola titkárságára. Személyesen is leadhatják, de küldhetik postán vagy e-mailben is. (iskolatitkar[kukac]szucsiskola.hu/igazgato[kukac]szucsiskola.hu)