Elismerések 2020-2021

2021.06.17
Szép eredményekkel zártuk a tanévet. Bár az idei tanév első perctől fogva a fertőzésveszélytől való félelemben és a rendkívüli szabályok szorításában telt, a tanév végén jóleső érzéssel mondhattuk, hogy eredményes tanévet zárunk.
Újpesti, tankerületi és miniszteri elismeréseket is kaptunk.

A 2020/2021. tanév vége felé több szép elismerést is átvehettek tanítványaink és a pedagógusaink. Újpest önkormányzata két tanítványunknak és a nevelőtestületnek ismerte el a munkáját rangos kerületi díjakkal.

Az iskola alkalmazotti és pedagógus közösségének évek óta tartó eredményes munkáját a Sándor István Újpest Gyermekeiért Díjjal ismerte el a kerületi önkormányzat. A díjat május 20-án Bordás Pálné intézményvezető-helyettes és Kozma Anikó munkaközösség-vezető vehette át a Polgármesteri Hivatalban.

A kerületi kitüntetés mellett kiemelkedő és eredményes munkánk elismeréseként nevelőtestületünk a Miniszter Elismerő Oklevelét is átvehette a júniusi pedagógus napon.

Czigly Dániel 8.c osztályos tanuló Újpest Kiváló Tanulója címet, Márton Levente szintén 8.c osztályos tanuló Kiváló közösségi munkájáért kapott kerületi elismerést. A kitüntetéseket május végén vették át Újpest polgármesterétől.

Kimagasló pedagógiai tevékenységéért Kozma Anikó tanítónő az Észak-Budapesti Tankerületi Központ vezetőjének a kitüntető oklevelét és ajándékát vehette át a júniusi pedagógus napon.

 

A Tankerületi Központ vezetőjének elismerő oklevelét vehette még át:

Budai Blanka tanítónő,
Garda-Farczádi Ibolya tanárnő,
Mayerné Somogyi Márta tanárnő,
Prófuszné Horváth Mónika tanítónő.

 

Az iskolai elismeréseket végzős növendékeink kapták:

Böőr Bíborka 8.a osztályos tanuló a nyolcéven át kitűnő tanulmányi eredményéért az "Aranykönyv" díjat, értékes közösségi munkájáért a diákönkormányzattól Díszoklevelet kapott.

Jurca Lilla 8.a osztályos tanuló a "Felfelé a létrán" elismerést kapta kitűnő tanulmányi eredményéért és kimagasló sporttevékenységéért, eredményeiért.

Gratulálunk a kitüntetetteknek a rangos elismerésekhez!

 

Vissza a hírekhez