Floorball sikerek

2021.06.09
A floorball (másként palánklabda) a jégkoronghoz hasonló labdajáték, amit jég nélkül játszanak. A korong helyett lukacsos labdát kell a műanyag ütőkkel az ellenfél kapujába juttatni. A játékot két csapat játssza. Minden csapat öt mezőnyjátékosból és egy kapusból áll. Ezt az izgalmas és gyors játékot már évek óta játszák gyerekeink az iskolában.

Floorball sikerek

Novemberben került sor a kispályás floorball diákolimpia budapesti döntőjének lebonyolítására, melyen iskolánk tanulói kiválóan szerepeltek.

A IV. korcsoportos lányok a selejtező körből másodikként jutottak a döntőbe, ahol bronzérmet szereztek. A csapat tagjai: Márton Adél, Márton Luca, Kovács Léna, Ivanov Anna, Rácz Zsófia, Gondos Tamara. (Lásd az alábbi képet!)

floorball-2019.jpg

A III. korcsoportos lányok 6. helyen zártak (Kovács Kira, Szentgyörgyi Léna, Varga Rebeka, Juhász Vera, Kátai Borbála, Csétei Noémi, Csák Csenge).

A III. korcsoportos fiúk meggyőző játékkal a második, továbbjutást érő helyen végeztek a budapesti döntőn. Majd december 11-én Dunaújvárosban az országos elődöntőn a bronzérmet sikerült megszerezniük. A csapat tagjai: Buzás Tamás, Szivák Gergő, Márton Levente, Uitz Olivér, Rapos Gergely, Fülöp Zoltán. (Lásd a lenti képet!)

A fiúk a remek szereplésük után meghívást kaptak egy nemzetközi nagypályás versenyre, melyen Koltai Csongorral és Dobosy Mátéval kiegészülve 4. helyen végzett a csapat.
A csapatokat felkészítette és a versenyre elkísérte: Vajda Ildikó, testnevelő tanár.

Ildikó néni! Gyerekek! Köszönjük a nagyszerű eredményt!

floorball-2019-2.jpg

Vissza a hírekhez