Író-olvasó találkozó Dóka Péterrel

2023.03.31
Március 17-én pénteken délelőtt Dóka Péter író látogatott el a Szűcs Sándor Általános Iskola 1.C osztályába egy rendhagyó irodalom órára. "Szuper, vidám, élménydús óra volt Dóka Péter író úrral. Nem is ünnepelhettük volna különlegesebben a 100. olvasás óránkat." - írta az osztály tanító nénije.

 

Író-olvasó találkozó

A legnagyobb boldogság nekünk könyveseknek, ha találkozhatunk az olvasókkal, a gyerekekkel. Ilyen nagy boldogság érte múlt pénteken Dóka Péter írót s egyben főszerkesztő kollegánkat, aki a Budapest Könyvfőváros 2023 programsorozat keretében meglátogatta a Szűcs Sándor Általános Iskola 1/C. osztályát.
A Szórakoztató szórakosgató rendhagyó irodalom óra Dóka Péter: Írisz és a robotgyár című könyve köré épült.

A gyerekek megtudhatták mit jelent az MTO (Már tudok olvasni ... esetenként Mákos töpörtyűs orrszarvú). Újfajta robotokat találtak ki és eljátszottak egy találkozót egy földönkívüli és egy kisgyerek között.
Ezúton is köszönjük az 1/C-nek a vendéglátást, a szuperkreatív ötleteket és a remek hangulatot! Hajrá s csak így tovább Oroszlánőrség!
A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg. Itt írtak róla bővebben.

"Szuper, vidám, élménydús óra volt Dóka Péter író úrral. Nem is ünnepelhettük volna különlegesebben a 100. olvasás óránkat."

A találkozóról készült képeket a Fotóalbumban lehet megnézni.

#konyvfovaros2023

 

Vissza a hírekhez