Kitüntetettjeink

2021.06.04
Június 2-án a Városháza dísztermében adták át Újpest saját alapítású díjait. Két tanulónk is a kitüntetettek között van; Fricska Dorka és Hinfner Zsófia Adél.

KERÜLETI KITÜNTETETTJEINK

Ünnepélyes keretek között június 2-án adta át Dr. Molnár Szabolcs alpolgármester a Városháza dísztermében az idei újpesti elismeréseket. A kitüntetettek között két tanítványunk is elimerésben részesült.

dorka_zsofi_egyutt.jpg

Fricska Dorka (8.c) tanulónk Újpest Kiváló Tanulója kitüntetést kapott.
Dorka nyolc éven keresztül kitűnő tanuló volt. Számtalan tanulmányi versenyen ért el kimagasló eredményt. Kiváló tanulmányi munkája mellett kiemelkedő művészi tehetséggel megáldott. Csodálatos grafikáit, festményeit különböző kerületi kiállításokon láthattuk, de már irodalmi kiadványok illusztrátoraként is ismert. A kerületi és fővárosi rajzversenyeken minden alkalommal az élen végzett.

Hinfner Zsófia Adél (8.a) kiemelkedő közösségi munkájáért kapott kerületi elismerést.
Zsófi jó tanuló és kiváló közösségi ember. Eredeti egyéniség, aki ötleteivel, kritikus meglátásaival segítette osztálya és az iskola közösségének formálását. A diákönkormányzat talán legkreatívabb tagja, emlékezetes iskolai események, farsangi programok megálmodója és tevékeny résztvevője.

Mindkét tanulóknak szívből gratulálunk a szép elismerésekhez és köszönjük, hogy kiemelkedő tevékenységükkel öregbítették iskolánk jóhírét.

Az ünnepségről az Újpest hivatalos weboldala is beszámolt.

Lévai András
intézményvezető

Vissza a hírekhez