Nyári táborok

Régi hagyománya iskolánknak, hogy a nyári szünetben különféle táborozási lehetőséget biztosítunk a tanulóinknak. Vannak saját szervezésű és olyan régi ismerősök által szervezett táboraink, amiket jó szívvel ajánlunk a gyerekeknek és a szülőknek.

2022. nyarára tervezett táboraink:

2021. év nyári táborai voltak

Budapest tábor

Június 28 - július 2. között szervezett napközis tábor. Sokéves múltra visszatekintő nagysikerű tábor. Egy héten át a főváros nevezetességeit, kirándulóhelyeit látogatták meg a táborozók.

A tábor szervezője Prófuszné Horváth Mónika és Herczeg-Mbonu Natália tanítók voltak.

Evezős tábor a Duna-soron

Június 28 - július 2. között szervezett napközis jellegű tábor. Évek óta nagy hagyománya van. Egykori tanítványunk édesapja, Varga János a főszervező, az iskola részéről állandó segítője Németh Melinda tanárnő volt.

Iskolai sporttábor

Két turnusban szervezett napközis jellegű tábor az iskola tornatermében, sportudvarán és Újpest sportlétesítményeiben. Az első hét július 5-9., a második hét július 19-23. között volt.  É

A tábor szervezője Kátai Tamás testnevelő tanár és Szabady Réka tanárnő voltak.

Karate-tábor

Az UTE Karate Szakosztályával közös napközis jellegű tábor az iskolában július 12-16. között. Étkezés és a foglalkozások nagyrésze az iskolában volt.

A tábor vezetője Bagi Éva, az UTE karate edzője és iskolai segítője Szita-Tolnai Anna.

Öko-tábor

Iskolánk egyik legrégebbi, immár kétévtizedes múltra visszatekintő tábora tavaly a Balatonfelvidéken volt. A szállás Gyenesdiáson a Vadóctanyán találtatott. A táborozók július 26-án indultak és július 31-én érkeztek haza.

A tábor szervezője Kátai Tamás testnevelő tanár, segítői Kiss Beatrix és Szabady Réka tanárnő voltak.

Kerületi (önkormányzati) napközis tábor

A napközis tábor tavaly nyáron hat turnusban az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium létesítményeiben került megszervezésre. A tábor szervezését Traperger Árpád az UTE munkatársa vezette. A tábor július 5. és augusztus 13. között biztosított színes programokat az újpesti illetékességű gyermekeknek.