Nyári táborok

Régi hagyománya iskolánknak, hogy a nyári szünetben különféle táborozási lehetőséget biztosítunk a tanulóinknak. Vannak saját szervezésű és olyan régi ismerősök által szervezett táboraink, amiket jó szívvel ajánlunk a gyerekeknek és a szülőknek.

Az idei nyárra az alábbi táborokat ajánljuk:

Budapest tábor

Június 28 - július 2. között szervezett napközis tábor. Sokéves múltra visszatekintő nagysikerű tábor. Egy héten át a főváros nevezetességeit, kirándulóhelyeit látogatják meg a táborozók.

A tábor szervezője Prófuszné Horváth Mónika és Herczeg-Mbonu Natália tanítók.

Evezős tábor a Duna-soron

Június 28 - július 2. között szervezett napközis jellegű tábor. Évek óta nagy hagyománya van. Volt tanítványunk édesapja Varga János a főszervező, az iskola részéről állandó segítője Németh Melinda tanárnő.

Iskolai sporttábor

Első hét július 5-9., a második hét július 19-23. között. Napközis jellegű tábor az iskola tornatermében, sportudvarán és Újpest sportlétesítményeiben. Étkezés az iskolában.

A tábor szervezője Kátai Tamás testnevelő tanár és Szabady Réka tanárnő.

Karate-tábor

Az UTE Karate Szakosztályával közös napközis jellegű tábor az iskolában július 12-16. között. Étkezés és a foglalkozások nagyrésze az iskolában lesz.

A tábor vezetője Bagi Éva, az UTE karate edzője és iskolai segítője Szita-Tolnai Anna.

Öko-tábor

Iskolánk egyik legrégebbi, immár kétévtizedes múltra visszatekintő tábora a idén a Balatonfelvidéken lesz. A szállás Gyenesdiáson a Vadóctanyán lesz. A táborozók július 26-án indulnak és július 31-én érkeznek haza.

A tábor szervezője Kátai Tamás testnevelő tanár, segítői Kiss Beatrix és Szabady Réka tanárnő.

Kerületi (önkormányzati) napközis tábor

A napközis tábor ezen a nyáron hat turnusban az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium létesítményeiben került megszervezésre. A tábor szervezését Traperger Árpád az UTE munkatársa vezeti. A tábor július 5. és augusztus 13. között biztosít színes programokat az újpesti illetékességű gyermekeknek.