Nyári táborok

Régi hagyománya iskolánknak, hogy a nyári szünetben különféle táborozási lehetőséget biztosítunk a tanulóinknak. Vannak saját szervezésű és olyan régi ismerősök által szervezett táboraink, amiket jó szívvel ajánlunk a gyerekeknek és a szülőknek.

 

2022. nyarára tervezett táboraink:

 

Budapest tábor

Június 27 - július 1. között szervezett napközis tábor. Sokéves múltra visszatekintő nagysikerű tábor. Egy héten át a főváros nevezetességeit, kirándulóhelyeit látogatják meg a táborozók.

A tábor szervezője Prófuszné Horváth Mónika és Herczeg-Mbonu Natália tanítók.

 

Evezős tábor a Duna-soron

Június 27 - július 1. között szervezett napközis jellegű tábor. Évek óta nagy hagyománya van. Egykori tanítványunk édesapja, Varga János a főszervező, az iskola részéről állandó segítője Németh Melinda tanárnő. A tábor helyszíne a Duna-soron található vízi telep és a Duna.

 

Iskolai napközis sporttábor I. és II.

Két turnusban szervezett napközis jellegű tábor az iskola tornatermében és sportudvarán. A tábor ideje alatt a gyerekek ellátogatnak Újpest különböző sportlétesítményeibe és természeti környezetébe (Aquaword, Tarzan Park, Farkaserdő, Szila-Park) és a Margit-szigetre. Az étkezés az iskolában biztosított. Az első hét június 27 - július 1., a második hét július 4-9. között. 

A tábor szervezője Kátai Tamás testnevelő tanár és Szabady Réka tanítónő.

 

Rajz- kézműves tábor

A rajz- kézműves tábor szervezésével egy korábban többször is negy érdeklődéssel és sikerrel megrendezett tábori lehetőséget elevenít föl Jurca Anita és Kozma Anikó. A július 11-15. között Királyrétre (Királyrét Panzió) települők elsősorban alkotással töltik a tábor napjait, de lehetőség lesz fürdőzésre és egyéb vidámságokra is.

 

Karate-tábor I.

Az UTE Karate Szakosztályával közös napközis jellegű tábor I. turnusa az iskolában lesz július 11-16. között. Étkezés és a foglalkozások nagyrésze az iskolában lesz.

A tábor vezetője Bagi Éva, az UTE karate edzője és iskolai segítője Szita-Tolnai Anna.

 

Kerékpáros tábor

Két év kihagyás után ismét lesz kerékpáros tábor. Július 18-22. között Verőcére, a Csattogó-völgybe tervezte a tábort Kátai Tamás testnevelő. Kísérői lesznek Csegedi Attila, Szabady Réka és Tóth József. A csapat július 18-án kerékpárral indul az iskolától a Verőcére, majd a Csattogó-völgyben kialakított bázisról indulnak mindennap csillagtúra szerűen a környék felfedezésére.

 

Karate-tábor II.

Az UTE Karate Szakosztályával közös napközis jellegű tábor II. turnusa az iskolában augusztus 1-5. között. Étkezés és a foglalkozások nagyrésze az iskolában lesz.

A tábor vezetője Bagi Éva, az UTE karate edzője és iskolai segítője Szita-Tolnai Anna.

 

Öko-tábor

Iskolánk egyik legrégebbi, immár kétévtizedes múltra visszatekintő tábora az idén Diósjenőn lesz. A Play Wellness Panzió és Vendégházak ad szállást a tábor résztvevőinek. A táborozók július 25-én indulnak és július 30-án érkeznek haza.

A tábor szervezője Kátai Tamás testnevelő tanár, segítői Kiss Beatrix és Szabady Réka tanárnő voltak.

 

Kerületi (önkormányzati) napközis tábor

A napközis tábor a tavalyihoz hasonlóan az idén is hat turnusban az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium létesítményeiben kerül megszervezésre. A tábor szervezését és vezetését Traperger Árpád az UTE munkatársa végzi. Július 4. és augusztus 12. között biztosítanak színes programokat az újpesti illetékességű gyermekeknek.