Nyílt napok, 2022

2022.03.11
Ahogyan már jeleztük, a járványügyi helyzettől függően személyes találkozásra is lehetőség​et biztosítunk. Márciusban két alkalommal szervezünk nyílt napokat az iskolába készülő kisgyerekeknek és szüleiknek a jövő évi elsős tanítók irányításával. Az első alkalom március 22-én (kedden), a második alkalom március 24-én (csütörtökön) lesz.

 

BEISKOLÁZÁS - 2022

Tisztelt Szülők! 

Korábban már jeleztük, hogy a járványügyi helyzettől függően személyes találkozásra is lehetőség​et biztosítunk.
Márciusban két alkalommal szervezünk nyílt napokat az iskolába készülő kisgyerekeknek és szüleiknek a jövő évi elsős tanítók irányításával.
Az első alkalom március 22-én (kedden), a második alkalom március 24-én (csütörtökön) lesz.
A gyülekező és a csoportokba sorolás mindkét napon 16:30-17:00 óra között lesz a földszinti aulában, a foglalkozásokat 17.00 órakor kezdjük.

Mindkét napon hasonló tematika szerint szervezzük a programot: három csoportban, forgószínpad szerűen lesznek foglalkozások a gyerekeknek. Amíg a gyerekek tevékenykednek, ​a szülőknek alkalmuk lesz az iskola vezetőjével beszélgetni az iskoláról, a beiratkozásról. A foglalkozások után a tanítókkal is lesz lehetőségük találkozni.

Úgy tervezzük, hogy a foglalkozásokon alkalmanként 40-45 főt tudunk fogadni, ezért a foglalkozásokra regisztrálni kell. 
Külön linken lehet regisztrálni a 22-i és a 24-i napra. Kérjük, hogy az Önöknek leginkább alkalmas napot válasszák ki és regisztráljanak.

1. Regisztráció a március 22-i foglalkozásra.
2. Regisztráció a március 24-i foglalkozásra.

Tájékoztatom Önöket, hogy a március 17-ére tervezett nagycsoportos óvodás látogatásokat a fertőzésveszély elkerülése miatt nem tartjuk meg.

Budapest, 2022. március 11.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket!
Lévai András, intézményvezető


A JÖVŐ TANÉV ELSŐS TANÍTÓI

Tájékoztatom az iskolába készülő óvodás kisgyerekek szüleit, hogy a novemberben elmaradt nyílt napok helyett ígért videófelvételek elkészültek. A jövő tanévben tervezett osztályok tanítóit bemutató  videófelvételek a kisképekre kattintva érhetők el.

Fodorné Branstädter Ágnes

 

Johanné Salánki Gabriella

 

Az elmúlt évhez hasonlóan játékra hívjuk az iskolába készülő óvodás kisgyerekeket. Ezen a felületen online játékok lesznek elérhetők. A játékokat egy prezentációban (ppt) a tanítók állították össze. Az alábbi képre kattintva elindítható a diavetítés. Kövesd a bemutató utasításait! A játékot többször is játszhatod. A tapasztalataidat meséld el az óvodás társaidnak! 

Érezd magad jól! Jó játékot kívánunk!

Vissza a hírekhez