Sulibank élményportál

2021.06.04
Ismét lehetőségünk van bekapcsolódni az OTP Fáy András Alapítványa által működtetett Sulibank programba. Az alábbiakban ezzel kapcsolatosan adunk tájékoztatást, kérve a gyerekek aktív részvételét és a szülők támogatását.

Három évvel ezelőtt aktív közreműködőként iskolánk is részt vett az OTP Fáy András Alapítványa által működtetett Sulibank program általános iskolás korú gyermekekre történő kidolgozásában. A program új elemmel gazdagodott, amiben való részvételre - a korábbi sikeres együttműködésünk elismeréseként - a tesztidőszakra kaptunk meghívást.

Létrehoztak egy élményportált, amin - regisztráció után - egyrészt érdekes és izgalmas pénzügyi- és gazdálkodási ismeretekkel kapcsolatos információkat, feladatokat lehet szerezni illetve megoldani. Az élményportálon pontokat lehet gyűjteni, amikkel licitálás, vagy a pontok értéke után értékes nyereményeket lehet megszerezni.

A programról részletes tájékoztatót a www.sulibank.hu oldalon, vagy az innen letölthető levélből kaphatnak.

Regisztráljatok minél többen, gyűjtsetek minél több pontot, hogy eredményes licitálhassatok az értékes nyereményekre! A nyeremények között egyéni és csoportos nyereményeket is találhatók. Csoportosan több pontot gyűjthettek és értékesebb nyereményekhez juthattok. (pl. helikopteres vagy limuzinos városnézést)

Arra kérjük a kedves szülőket, hogy támogassák és segítsék gyermekük regisztrációját, illetve részvételét a játékban.

Lévai András
intézményvezető

elmenyportal.jpg

Vissza a hírekhez