Ünnepi műsor a Nemzeti Ünnepre

2021.06.09
Rendhagyó módon ünnepeltük az Nemzeti Ünnepünket.

Képtalálatok a következőre: kokárda

NEMZETI ÜNNEP
Megemlékezés a 48-as forradalomról

A pénteki iskolai ünnepélyt rendhagyó módon ünnepeltük. A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a hatodikosok műsorát már csütörtökön videóra rögzítettük és pénteken délelőtt azt nézték meg a gyerekek az osztályban. Jó érzés volt látni, hogy a rendkívüli helyzet ellenére sem felejtettétek el az ünnep szimbólikus jelvényét, a kokárdát a szívetek fölé kitűzni.

A hatodikos szereplők előtt is le a kalappal! Nagyon komolyan vettétek a műsort, és a különleges helyzet ellenére, vagy éppen azért, igazán ünnepélyesre sikeredett a szereplésetek. Gratulálok! Megérdemlitek az elismerést. Köszönet érte valamennyiőtöknek.

Köszönjük az osztályfőnököknek, Garda-Farczádi Ibolyának, Mayerné Somogyi Mártának és Mátyási Orsinak a műsor összeállítását és betanítását. Gratulálunk, mert a műsor ebben a digitális megjelenésében is méltó volt a Nemzeti Ünnephez.

Külön köszönettel tartozom Szatmári Boldizsárnak, aki a rendelkezésre álló rövid idő alatt minőségi felvételt készített a műsorról, és még arra is futotta az idejéből, hogy méltó keretbe illesztve összeszerkessze a videófelvételt.

Az ünnepi műsorról készült videó itt elérhető.

Lévai András

Vissza a hírekhez