Hírek

Adventi gyertyagyújtás

Az idén december 3-án volt Advent első vasárnapja. A hétvégi eseményt megelőzendő az iskolában már csütörtökön - Szent András napján - meggyújtottuk az első gyertyát az aulában elhelyezett gyönyörű adventi koszorún.
Tovább

Határtalanul pályázat

Ebben a tanévben először iskolánk is eredményesen pályázott a Határtalanul pályázaton. Az úti cél a Felvidék volt. Hetedikeseink közül 44-en vehettek részt az utazáson. Három kollégánk - Dóra Zsuzsanna, Szücsné, Németh Melinda és Palko László - kísérték el a gyerekeket. Útjukról készült beszámolót alább olvashatjátok.
Tovább

Tanévnyitó, 2017-18

Véget ért a nyár. Az első őszi napon, pénteken tartottuk tanévnyitó ünnepélyünket. A tanévnyitóról Nagy Szilvia kollégánk írt néhány kedves gondolatot.
Tovább

A papír újra használata

A tavaszi szünet előtti néhány napon "felborult" az órák rendje. A szokásos tavaszi témanapi programunkat rendeztük az iskolában. Téma: a papír újra használata.
Tovább

Jövedelemadó egy százalékának felajánlása

Az új évvel hamarosan elkezdődik az adóbevallási időszak is. Kérjük ne feledkezzenek meg rendelkezni személyi jövedelemadójuk 1-1 %-nak felajánlásáról. Szeretnénk ha adójuk 1%-val az iskola alapítványát támogatnák. Felajánlásaikból összegyűlt pénzt az iskolai programok támogatására és az oktatásban használatos eszközök vásárlására fordítjuk.
Tovább

Családi nap, 2016.

Október 8-án, szombaton rendeztük meg hagyományos családi napi programunkat. Az eseményről Hencz Gabi néni irányításával a hetedikes gyerekek írtak beszámolót.
Tovább

Gyógytestnevelés

Tájékoztató a gyógytestneveléssel kapcsolatos tennivalókról, a foglalkozások helyéről és időpontjáról.
Tovább

Kitüntetettjeink

Június 2-án a Városháza dísztermében adták át Újpest saját alapítású díjait. Két tanulónk is a kitüntetettek között van; Fricska Dorka és Hinfner Zsófia Adél.
Tovább

Sulibank élményportál

Ismét lehetőségünk van bekapcsolódni az OTP Fáy András Alapítványa által működtetett Sulibank programba. Az alábbiakban ezzel kapcsolatosan adunk tájékoztatást, kérve a gyerekek aktív részvételét és a szülők támogatását.
Tovább

Nyári tábor

Kedves Szülők! Az alsó tagozatosok figyelmébe ajánljuk a szülőtársuk által szervezett nyári tábori lehetőséget. Jelentkezni a hirdetésben megadott elérhetőségeken lehet.
Tovább

Elment egy kolléga...

Szomorú és fájdalmas hírt kaptunk. Tragikus hirtelenséggel örökre eltávozott tőlünk kedves kollégánk, Peinerné Mandl Margit, a gyerekek Margó nénije.
Valamennyinket megrendített hirtelen és felfoghatatlan halála.
Tovább

Továbbtanuló tanítványaink eredményei választott középiskoláikban.

Tájékoztatásul közzétesszük továbbtanuló nyolcadikos tanítványaink választott középiskolájukban elért eredményeit.
Tovább

Tájékoztató normatív kedvezményről

A Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság tájékoztatót adott ki a gyermekétkeztetés és tankönyvtámogatás normatív kedvezményének igénybevételéhez szükséges dokumentumok benyújtásáról a három vagy több gyermeket nevelő családok esetében.
Tovább

Programok, szülőik

Tájékoztatjuk az érdeklődő szülőket, hogy a szülői értekezleteket igyekeztünk úgy megtervezni, hogy a testvérgyerekek szülei lehetőleg mindegyik gyermekük szülői megbeszélésén részt tudjanak venni. A szülői értekezletek és más programok rendjét a Programok menüben és a Dokumentumok közötti munkaterv naptárban találják meg.
Tovább

Tanévkezdés, 2018

Bár még van pár nap a tanévkezdésig, fontosak lehetnek a kezdéssel kapcsolatos információk.
A kormány döntése alapján a 2018/2019. tanévben is valamennyi évfolyamon térítésmentesen biztosítja az állam a tankönyveket. A megrendelt tankönyveket az első tanítási napon (hétfőn) kapják meg a gyerekek az iskolában.
Tovább