Hírek

Bokréta, 2018

26. alkalommal rendeztük meg hagyományos tanév végi kulturális műsorunkat, a Bokrétát. Az idei évben is nagy érdeklődés előzte meg a műsort, ami ismét fergeteges sikert aratott...
Tovább

Ki mit tud, 2018

Az iskolai Ki mit tud?-ot minden évben nagy érdeklődés előzi meg. Ekkor kerülnek kiválogatásra a Bokréta bemutató műsorszámai. A tét nagy...
Tovább

Pénz7, Fenntarthatósági témahét

Környezeti neveléssel kiemelten foglalkozó iskolaként hagyomány, hogy minden tanév tavaszán háromnapos témanapi programot szervezünk. Az elmúlt két tanévben viszont a központi témahetek programsorozatába is bekapcsolódtunk.
Tovább

Wéber Anikó látogatása

A sikeres ifjúsági regények ("Az osztály vesztese" és az "El fogsz tűnni") írója, Wéber Anikó írónő tartott rendhagyó irodalom órát iskolánkban.
Tovább

Madarak és Fák Napja

Környezeti neveléssel foglalkozó iskolaként örömmel vállaltuk a kerületi Madarak és Fák Napja vetélkedő megrendezését.
Tovább

Témanapok, 2018

Ökoiskolaként sokéves hagyomány nálunk, hogy tavasszal témanapokat tartunk valamilyen fontos környezetvédelmi témával kapcsolatban. Az idei "téma" a PET-palack volt.
Tovább

Biztonságos internethasználat

A biztonságos internethasználatért az Országos Rendőr-főkapitányság kampányt indított. E kampány részeként elérhetővé tesszük az iskola honlapján azt a hírlevelet, ami a témában ad hasznos tanácsokat.
Tovább

Jelentkezés a nyári napközis táborba

Április 20-ig lehet az előzetes jelentkezéseket leadni a nyári napközis táborra.
Tovább

Szülői fórum drogprevenciós témában

Újpest Önkormányzata drogprevenciós szülői fórumot szervez május 16-án 17.00 órától az Újpesti Rendezvénytérben.
Tovább

MaTalent3, 2018

Az Oktatási Hivatal a MaTalent3 elnevezésű online tehetségazonosító módszert és eszköztárt – a Nemzeti Tehetség Program támogatásával – a negyedik évfolyamos tanulók számára dolgozta ki a matematikai tehetségígéretek kiválasztására. Iskolánk már tavaly is részt vett 15 negyedikes tanulóval ezen a mérésen.
Tovább

Mesevetélkedő, 2018

A mesék fontosságáról, a gyermeki fantáziára és lélekre gyakorolt hatásáról mindannyian tudunk, mégis egyre kevesebben olvasnak meséket. A mesékre fókuszálásként januárban Mesevetélkedőt rendeztünk ötödikeseinknek...
Tovább

Sakkverseny

Eddig nem nagyon volt, de Vajda Ildikó testnevelő kollégánknak köszönhetően aktív sakk-élet kezd kialakulni az iskolánkban. Sok érdeklődő kisgyerek jár a foglalkozásaira. És most már túl vannak az első megmérettetésen is...
Tovább

Farsang, 2018

Mint minden évben, a gyerekek által nagyon várt eseménye ez iskolánknak. Az idén február 09-én, pénteken farsangoltunk. Az alsósok már reggel beöltöztek és egészen a hazamenetelükig jelmezben járkáltak. A felsősök farsangi programja 17.00 órakor kezdődött. Az jól sikerült programról Nagy Szilvia tanárnő készített beszámolót és képeket.
Tovább

Magyar Kultúra Napja, 2018. január 22.

A korábbi évektől eltérően a Himnusz szavalása helyett egy kulturális vetélkedővel emlékeztünk a Magyar Kultúra Napjáról. Az eseményről Bihariné Holéczi Ágnes könyvtáros írt rövid beszámolót.
Tovább

Karácsonyi hangverseny, 2017

A téli szünet előtt Karácsonyi Hangversennyel kedveskedtünk a szülőknek és a kollégáknak. A helyszín ismét az Újpest-Kertvárosi Szent István templom volt. Az eseményről Nagy Szilvia kollégám írt kedves sorokat és készített remek fotókat.
Tovább