Hírek

Családi nap, 2018-ősz

Az időjárásnak hála, az idei tanévben az eredeti terveinknek megfelelően már most szeptemberben meg tudtuk tartani a családi napunkat. Nagy sikerrel és ismét remek hangulatban telt a szombat.
Tovább

Tanévnyitó, 2018

Véget ért a nyár. Még az időjárás is ősziesre fordult. Borongós, esőt ígérő napon kezdtük az iskolát. Hétfőn, az első tanítási napon tartottuk tanévnyitó ünnepélyünket. A tanévnyitóról Nagy Szilvia kollégánk írt néhány kedves gondolatot.
Tovább

Taneszközök

Tájékoztatásként feltöltöttük a felső tagozta évfolyamain szükséges taneszközök listáját.
Tovább

Nyári iroda ügyelet

A nyári szünet ideje alatt két hetente szerdánként van az iskolában iroda ügyelet.
Tovább

Tanévzáró ünnepély, 2018

Elérkezett a tanév utolsó eseménye, amit valljuk meg, már mindenki nagyon várt...
Tovább

Ballagás, 2018

Pénteken véget ért a tanév. Az utolsó napon a nyolcadikosok búcsúztatására készültünk. Délelőtt a 7. osztályosok mindhárom osztály tantermét és az iskola lépcsőházát is szépen földíszítették virágokkal, girlandokkal. A táblákra gyönyörű idézetek kerültek, a padokra kikészítették a ballagó tarisznyákat. Ünnepi hangulat fogadta a nyolcadikosokat...
Tovább

Erdei iskola, 2018

Tizedik alkalommal szerveztünk az egész felső tagozatot érintő erdei iskolát. Az idei helyszín a Börzsöny egyik legszebb erdei iskolája a Csattogó-völgyi Üdülőközpont.
Tovább

Családi Nap, 2018

Az idei tanévben szeptemberre tervezett, de az akkori rossz időjárás miatt tavaszra átszervezett családi napot június 2-án tartottuk. Nagy Szilvia készített beszámolót az eseményről...
Tovább

Kitüntetettjeink, 2018

Az elmúlt napokban - a tanév közeledtével és a pedagógus napon - többen is elismerést, kitüntetést kaptak iskolánk tanulói és pedagógusai közül.
Tovább

MOBIDIK

Az Újpesti Szűcs Sándor Iskolában május 28. és június 1. között egy héten át ismerkedhettek a gyerekek és a pedagógusok a MOBIDIK program keretében azokkal az oktatást segítő eszközökkel, amelyek a XXI. századi technikai színvonalat jelzik.
Tovább

Kihívás Napja és Szűcs Nap, 2018

Ebben a tanévben a Kihívás Napjára időzítettük a Szűcs Napot. Így az egész nap "duplán" az aktivitásról szólt.
Tovább

Vigyázz! Kész! Pénz!

Amióta bekapcsolódtunk az OTP Fáy Alapítványa által szervezett SULIBANK programba, egyre hangsúlyosabb és egyre eredményesebb része iskolai munkánknak a pénzügyi és gazdasági ismeretek tanítása. Az alábbi nagyszerű országos eredmény is ezt bizonyítja.
Tovább

Bokréta, 2018

26. alkalommal rendeztük meg hagyományos tanév végi kulturális műsorunkat, a Bokrétát. Az idei évben is nagy érdeklődés előzte meg a műsort, ami ismét fergeteges sikert aratott...
Tovább

Ki mit tud, 2018

Az iskolai Ki mit tud?-ot minden évben nagy érdeklődés előzi meg. Ekkor kerülnek kiválogatásra a Bokréta bemutató műsorszámai. A tét nagy...
Tovább

Pénz7, Fenntarthatósági témahét

Környezeti neveléssel kiemelten foglalkozó iskolaként hagyomány, hogy minden tanév tavaszán háromnapos témanapi programot szervezünk. Az elmúlt két tanévben viszont a központi témahetek programsorozatába is bekapcsolódtunk.
Tovább