Hírek

1956 hőseire emlékeztünk

Iskolánk hagyománya, hogy nemzeti ünnepeinkről iskolai ünnepség keretében emlékezünk meg.
Az 1956-os forradalomról minden évben a nyolcadik évfolyamosok állítanak össze emlékműsort.
Tovább

Határtalanul a Felvidéken

Második alkalommal pályáztunk sikeresen a Határtalanul programra. Az idén is a Felvidéken jártak hetedikeseink, de most egészen más tájakon, mint tavaly. A kirándulásról Juhász Katalin magyar szakos pedagógus készített beszámolót.
Tovább

Halloween délután, 2018

Október végén, még a szünet előtt rendezte meg az angol nyelvi munkaközösség a hagyományos Halloween délutánunkat.
A nagy sikerű programról és magáról a szokásról Nagy Szilvia írt érdekes és élvezetes beszámolót.
Tovább

Állatok Világnapja

Október 4-én az Állatok Világnapja alkalmából állatbemutatókat szerveztünk a gyerekeknek...
Tovább

Múzeumi nap, 2018

Az Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola hagyományaihoz híven, idén is megtartottuk változatos helyszíneken és élményekben gazdag múzeumi napunkat. A nap eseményeiről Nagy Szilvia írt beszámolót, illetve gyűjtötte és rendezte össze a gyerekek tapasztalatait.
Tovább

Gyémántbogár

Mozgalmas héten vagyunk túl. Izgalmas és nem kevésbé hasznos élményeket élhettek meg három alsós osztály tanulói. Iskolánkban járt Vámos Róbert, a Gyémántbogár program alapítója. A 2.B, a 3.B és 3.C osztályok tanulói most már egy kicsit jobban ismerik egymást...
Tovább

Nyári táborok, 2018

Az idei nyáron - hagyományainknak megfelelően - több táborban is lehetősége volt tanítványainknak a kikapcsolódásra. Az alábbiakban beszámolókat adunk közre a táborokról.
Tovább

Családi nap, 2018-ősz

Az időjárásnak hála, az idei tanévben az eredeti terveinknek megfelelően már most szeptemberben meg tudtuk tartani a családi napunkat. Nagy sikerrel és ismét remek hangulatban telt a szombat.
Tovább

Tanévnyitó, 2018

Véget ért a nyár. Még az időjárás is ősziesre fordult. Borongós, esőt ígérő napon kezdtük az iskolát. Hétfőn, az első tanítási napon tartottuk tanévnyitó ünnepélyünket. A tanévnyitóról Nagy Szilvia kollégánk írt néhány kedves gondolatot.
Tovább

Taneszközök

Tájékoztatásként feltöltöttük a felső tagozta évfolyamain szükséges taneszközök listáját.
Tovább

Nyári iroda ügyelet

A nyári szünet ideje alatt két hetente szerdánként van az iskolában iroda ügyelet.
Tovább

Tanévzáró ünnepély, 2018

Elérkezett a tanév utolsó eseménye, amit valljuk meg, már mindenki nagyon várt...
Tovább

Ballagás, 2018

Pénteken véget ért a tanév. Az utolsó napon a nyolcadikosok búcsúztatására készültünk. Délelőtt a 7. osztályosok mindhárom osztály tantermét és az iskola lépcsőházát is szépen földíszítették virágokkal, girlandokkal. A táblákra gyönyörű idézetek kerültek, a padokra kikészítették a ballagó tarisznyákat. Ünnepi hangulat fogadta a nyolcadikosokat...
Tovább

Erdei iskola, 2018

Tizedik alkalommal szerveztünk az egész felső tagozatot érintő erdei iskolát. Az idei helyszín a Börzsöny egyik legszebb erdei iskolája a Csattogó-völgyi Üdülőközpont.
Tovább

Családi Nap, 2018

Az idei tanévben szeptemberre tervezett, de az akkori rossz időjárás miatt tavaszra átszervezett családi napot június 2-án tartottuk. Nagy Szilvia készített beszámolót az eseményről...
Tovább