Hírek

Ballagás 2021

„Arra születtünk, hogy mindig menjünk, meg ne álljunk, induljunk tovább.”
Nyolcadikosainknak végre személyes jelenléti ballagást tudtunk rendezni. Június 18-án egy meghatóan szép ballagási ünnepségen vettünk búcsút végzős tanítványainktól.
Tovább

Elismerések 2020-2021

Szép eredményekkel zártuk a tanévet. Bár az idei tanév első perctől fogva a fertőzésveszélytől való félelemben és a rendkívüli szabályok szorításában telt, a tanév végén jóleső érzéssel mondhattuk, hogy eredményes tanévet zárunk.
Újpesti, tankerületi és miniszteri elismeréseket is kaptunk.
Tovább

Nagyon vártuk a Szűcs napot

Az idei tanévben sok programunk elmaradt. A hosszú kényszerszünet után igazi felüdülés volt a Szűcs Nap, ahol mindkét tagozat nagyon élvezetes, jó hangulatú programot szervezett.
Tovább

Állatok Világnapja, 2020

Október 4. az Állatok Világnapja. Mi két nappal korábban - mivel 4-e vasárnapra esett - szerveztünk érdekes programot ebből az alkalomból. Az egzotikus hüllők és a játékos próbatételek mellett meglepetés is volt...
Tovább

Zene Világnapja

Yehudi Menuhin kezdeményezésére 1975-ben az UNESCO október 1-jét a zene világnapjává nyilvánította.
Tovább

Magyar népmese napja, 2020

Benedek Elek születésnapján ismét megemlékeztünk a meseíróról.
Tovább

Ünnepi műsor a Nemzeti Ünnepre

Rendhagyó módon ünnepeltük az Nemzeti Ünnepünket.
Tovább

Farsangi bál, 2020

Már a farsang farkát jelölő napokon is túl vagyunk, sőt a február 26-án volt hamvazószerdával a húsvét előtti böjti időszak kezdődött el, azért jól esik visszaemlékezni a február 14-i farsangi rendezvényünkre.
Tovább

Nyílt nap az iskolába készülőknek

Az iskolába készülő óvodás gyerekek szüleinek immár a harmadik nyílt napot tartjuk február 19-én.
Tovább

Sítábor-2020, Gerlitzen

28 éve minden télen szervezünk sítábort, így az idén sem maradhatott el. Kátai Tamás testnevelő kollégánk vezetésével a téli szünet utáni hétvégén régi új helyre, az ausztriai Gerlitzenbe utaztak egyhetes sítáborba a gyerekek. A síelés, a táj és a tábor szépségeiről Káli László 3.a osztályos tanulónk számolt be.
Tovább

Adventi gyertyagyújtás, 2019

Az idén december 1-én volt Advent első vasárnapja. A hétvégi eseményt megelőzendő az iskolában már pénteken meggyújtottuk az első gyertyát az aulában elhelyezett gyönyörű adventi koszorún. Aztán december 20-ig minden pénteken fellobbant egy aprócska láng a koszsorún... Az adventről Mudriján Dóra tanító nénink készített összefoglalót.
Tovább

Karácsonyi műsor a Szent István templomban

Szép hagyománya iskolánknak, hogy a karácsonyi szünet előtt ünnepi műsort adnak tanítványaink. Idén is az Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia temploma adott méltó helyszínt az eseménynek. A meghatóan szép műsorról Nagy Szilvia tanárnő írt beszámolót.
Tovább

Megemlékezés Szűcs Sándor sírjánál

Iskolánk névadójának, Szűcs Sándornak november 23-án van a születésnapja. Ebből az alkalomból iskolánk képviseletében az 5. b osztály tanulói látogattak el osztályfőnökükkel a híres futballista sírhelyéhez a Rákoskeresztúri Új Köztemetőbe.
Tovább

Sporteredmények

Már jócskán benne vagyunk a tanévben és már a versenyszezon is elindult. Megérkeztek az első sporteredményekről készített beszámolók.
Tovább

Pályaorientációs nap 2019-ben

Az idén már harmadik alkalommal került megrendezésre a pályaorientációs napunk. A tanévrendjében is előírt feladatot ismét kiválóan sikerült megvalósítani. Erről szól az alábbi beszámoló, amit Nagy Szilvia tanárnő írt és szerkesztett.
Tovább